14 November 2007 0 Comments

Mika in concert

Zondag was het eindelijk zover, samen met Floor zou ik dan eindelijk naar onze, op cd altijd vrolijk klinkende, held gaan! Mika stond 11 november in de Heineken Music Hall, en wij waren trotse bezitsters van een kaartje (slechts € 30). Voor dit geld had ik toch wel aardig wat verwachtingen, en ik moet zeggen, deze zijn wel uitgekomen! Het concert was echt supertof, ik moet eerlijk toegeven dat ik niet vaak naar zulke commerciële concerten ga maar ik heb me toch wel uitstekend vermaakt. Het gay-kermis-vrolijkheidsgehalte lag erg hoog deze avond maar dat maakte het alleen maar leuker. Het viel me vooral op dat deze kerel echt een dijk van een stem heeft, echt geweldig! Zonder enige moeite komen de hoge klanken uit zijn keeltje. De show was ook super, bij het nummer ‘Big Girl‘ kwam er werkelijk een énorme opgeblazen big girl op het podium, de rest was ook één en al show met lichtjes en bij de finale zelfs nog ballonnen en confetti. Als klap op de vuurpijl had onze vriend ook nog de nodige woordjes Nederlands geleerd waar ik nogal onder de indruk van was, al hakkelend vertelde hij over het nummer ‘Billy brown’ die hij van zijn platenmaatskappai niet mocht uitbrengen in de USA. Eigenwijs als deze rakker is, heeft hij dat natuurlijk wel gedaan.
Al met al, Mika is een held!

Gerelateerde berichten:

           

Leave a Reply