23 November 2011 13 Comments

Nieuwe uitdaging in Berlijn!

Vanaf volgende week zal ik mijn werkplek met uitzicht over Amsterdam Oost definitief omruilen voor een werkplek met uitzicht over de Berlijnse Spree. Per 1 december start ik namelijk als Marketing Manager Metrics & Intelligence op ons Berlijnse hoofdkantoor. In mijn nieuwe functie zal ik verantwoordelijk zijn voor de meting en optimalisering van (online) marketingresultaten. Natuurlijk zal zoekmachine optimalisatie aan de orde van de dag blijven, niet meer in een extern adviserende rol, maar wel met een internationaal tintje. Gaaf!

Deze stap zal voor velen niet als een verrassing komen omdat Berlijn de stad is waar ik, na mijn stage aldaar, altijd nog wel een keer terug heb willen komen om te werken, te wonen en te leven. En dit weekend is het zover dat ik met mijn koffers richting het oosten vertrek, via Twitter kunnen jullie op de hoogte blijven van mijn avonturen aldaar. Ik heb er zin in!

Hierboven; de Oberbaumbrücke, het kantoor van Universal en het hoofdkantoor van zanox helemaal rechts.

Gerelateerde berichten:

Lees meer over: , ,
           

13 Responses to “Nieuwe uitdaging in Berlijn!”

 1. Aron 23 November 2011 at 5:23 pm #

  hey Lein, veel success joh!

 2. Ralf 23 November 2011 at 6:05 pm #

  Have fun and enjoy!

 3. Steven van Vessum 23 November 2011 at 11:43 pm #

  Hi Lein! Cool joh, gefelciteerd he! Ik kom wel eens een keer langs hoor!

 4. Ramon Eijkemans 24 November 2011 at 12:19 am #

  Gaaf :)

 5. Marjolein 24 November 2011 at 12:44 am #

  Bedankt allemaal! En onthoud goed: iedereen is welkom :)

 6. Roger 24 November 2011 at 11:10 pm #

  Hi Marjolein,

  Geweldige move. Mij is Berlijn heel goed bevallen. Je komt in een leuk team terecht. Veel succes daar!

  Groeten Roger

 7. Anna 25 November 2011 at 2:33 pm #

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

 8. Muncio 25 November 2011 at 3:08 pm #

  Veel succes Marjolein al ken ik je niet maar ik ben erg jaloers. Mocht je iets weten, want ben ook aan het oriënteren om commercieel werk te gaan doen in Berlijn.

  Groeten,
  Dennis

 9. Bastiaan Govers 25 November 2011 at 11:17 pm #

  Cool!! Veel plezier/succes. Nice job title

 10. Ulli 25 November 2011 at 11:42 pm #

  Ontzettend tof, zeg! Heel veel succes en plezier! Het is op 5 minuten fietsen van mijn ouders, en als je heimwee krijgt naar Nederlandse snacks, dan kun je naar De Molen van Uwe Hübner (Bahnhofstrasse, ook niet ver weg ;-) )

 11. Marc Dubach 28 November 2011 at 12:12 am #

  Wat ontzettend gaaf! Ik blijf je met heel veel plezier volgen. En de volgende keer Berlijn kom ik graag langs!

 12. Marjolein 30 November 2011 at 1:58 pm #

  Bedankt allemaal, echt erg leuk om te horen. Mijn eerste dagen in Berlijn voelen alweer helemaal vertrouwd en ik heb er zin in morgen weer aan de slag te gaan!


Trackbacks/Pingbacks.

 1. Emigreren naar, en immigreren in, Berlijn - Berlijn-Blog.NL - 27. Mar, 2012

  [...] een mooi kantoor, een leuke stad, en toch blijvend contact met mijn collega’s in Amsterdam: dat leek me wel wat. Vanaf dat moment zou het nog 1,5 maand duren totdat ik definitief in Berlijn zou zitten. De [...]

Leave a Reply